top of page

Myyjälle

sydämmiä
vauvan vaatteita henkarissa
lastenvaatteita henkarissa, lähikuva
henkarit rivissä, joissa roikkuu vaatteita
sydän

Tuo ehjät, puhtaat ja hyväkuntoiset vaatteet myymäläämme aukioloaikojemme puitteissa, kun sinulle sopii.  Laitamme tuotteesi myyntiin noin viikon sisällä.

sydän

Voit seurata myyntiäsi reaaliaikaisesti varauspalvelussamme, Jeemlyssä. Tilitys tapahtuu myyntijakson päätteeksi. Emme tilitä käteisellä yli 100 euron myyntivoittoja. 

sydän

Myyntijakson vuokra vähennetään myyntivoitoista, et siis voi jäädä tappiolle.

sydän

Poutaan voi tuoda aikuisten vaatteita, lastenvaatteita ja -tarvikkeita sekä pieniä sisustuselementtejä.

sydän

Poutassa ei ole perinteisiä looseja, vaan Poutan työntekijät järjestelevät tuotteet kategorioittain. Sinun ei siis tarvitse tulla siivoamaan loosiasi, sillä me hoidamme esillepanon puolestasi.

sydän

Voimme hinnoitella tuotteet puolestasi tai voit hinnoitella ne itse. Jos haluat itse hinnoitella tuotteet voit tehdä sen varauspalvelussamme. Hintalaput tulostuvat myymälään josta voit hakea tarrat tai hinnoitella tuotteet paikanpäällä.

sydän

Näet tuotteiden hinnat Jeemlystä. Laitathan sähköpostia jos olet tyytymätön hintoihin, jotta voimme muokata hinnat. Ethän muokkaa hintoja itse, ettei hintalappuun jää väärä hinta. 

sydän

Voit hakea tavarasi myyntijakson päätyttyä tai jättää ne meille, jolloin myyntijakson päätyttyä tulevat myyntivoitot jäävät Poutalle. Ilmoitathan tuotteita tuodessasi, mikäli haluat joitakin tuotteita takaisin myyntijakson päätyttyä.

sydän

Pouta ei vastaa varastetuista tai rikkoutuneista tuotteista.

bottom of page